string(1) "6" Puppy Lam&Rijst 400 gr - Antos

Puppy Lam&Rijst 400 gr

Puppy Lam&Rijst zijn heerlijke koekjes die je hond om meer zullen doen bedelen. Ze worden gemaakt met alleen de beste ingrediėnten, waardoor ze goedgekeurd zijn als dagelijkse snack en om je hond mee te trainen.
Artikelnr: 20261
Bekijk grootteAntos Size

Belangrijkste voordelen

  • Suikervrij
  • Trainers
  • Vitaminen & Mineralen
Productspecificatie
Productkenmerken

Snacks

  • Trainers
  • Vitaminen & Mineralen

Speciaal Dieet

  • Suikervrij

Smaak

  • Lam
Productspecificatie
Voedingsadvies
Samenstelling
Granen (min. 4% rijst), vlees en dierlijke bijproducten (min. 4% lamsmeel), plantaardige bijproducten, oliėn en vetten, mineralen, gist
Analytische Bestanddelen
Ruw eiwit 18.0%
Ruw vet 9.5%
Ruwe celstof 2.0%
Ruwe as 7.0%
Toevoegingsmiddelen
Conserveermiddelen en antioxidanten. Nutritionele toevoegingsmiddelen/kg: vitamine A 5000 IE, vitamine D3 500 IE, vitamine E 75 mg, koper 7 mg, zink 20 mg
Voedingsadvies
Aanbevolen als snack voor honden. Verwen je hond op een verantwoordelijke manier en kies snacks die zijn aanbevolen voor de grootte van je hond. Ter bescherming van je huisdieren, let op je hond als je hem of haar iets lekkers geeft. Zorg altijd voor vers water. Op een koele, droge plaats bewaren. Dit product is een snack en niet bedoeld als maaltijd.

Levensfase
Puppy (tot 1 jaar), Volwassen (2-7 jaar), Senior (8+ jaar)
Puppy (tot 1 jaar) Volwassen (2-7 jaar) Senior (8+ jaar)
Productadvies
Klik hier voor een GLUTENVRIJ, GRAANVRIJ, HIGH-PROTEIN, SUIKERVRIJ of VEGETARISCH product.
Bekijk DISCLAIMER
Hoewel we er alles aan hebben gedaan om te zorgen dat de informatie accuraat is, raden we u aan om altijd de productetiketten en verpakking voor gebruik te controleren. De producten en hun ingrediėnten kunnen veranderen. Hoewel deze informatie regelmatig wordt bijgewerkt, accepteert Antos geen enkele aansprakelijkheid voor incorrecte informatie. Deze data wordt alleen verstrekt voor persoonlijk gebruik.
We love making new friends
#ANTOSNL Elke dag een nieuwe snack, chew of treat. Wij zien onze klanten graag.
Deel je foto' s met #antosnl en tag ze met @antosnl om hier geplaatst te worden.
Volg ons
Hulp nodig?
Bij Antos doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze koekjes de beste zijn. Om ervoor te zorgen dat onze website net zo goed is, gebruiken we cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.