Hondensnacks

Hondensnacks worden gebruikt voor een aantal nuttige doeleinden, daarom is er een uitgebreid assortiment beschikbaar in allerlei smaken, vormen en afmetingen. Bij Antos kun je de perfecte hondensnack vinden voor elke lieve en vrolijke viervoeter.

KIP EN VIS HONDENSNACKS

Honden zijn dol op kip! Antos ChickenD’Light®, gemaakt van 100% kip, is een verantwoorde en vooral lekkere beloning voor honden. Kipfilet is een smakelijke, vetarme traktatie voor je hond. Deze snacks zijn 100% natuurlijk, gemaakt van de beste ingrediënten en bevatten hoogwaardige eiwitten. Ze zijn ideaal voor tussendoor of als beloning. Er zijn vele variaties verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen waarbij aan een aantal producten ingrediënten zijn toegevoegd zoals kaas, rijst, calcium en runderhuid. Dit geeft een extra afwisseling aan de snack routine van je hond. Naast het bekende ChickenD’light® assortiment, hebben wij een aantal kipvariaties ontwikkeld die zachter van structuur zijn onder de naam Antos Gold. Deze zijn even zo lekker en gezond. De kipsnacks zijn glutenvrij, suikervrij en vrij van toevoegingsmiddelen. Daarnaast houden honden van vis! Vissnacks bevat hoogwaardige, licht verteerbare eiwitten. Vis heeft een aangename smaak en geur waar honden dol op zijn. Onze 100% natuurlijke vissnacks zijn perfect als gezonde beloning voor honden. Ze zijn bovendien rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren. Deze snacks zijn een perfecte beloning tijdens het trainen, om je hond te verwennen of als aanvulling op de voeding van je hond.

Ontdek de producten


GEBITSVERZORGENDE & VEGETARISCHE HONDENSNACKS

Tandverzorging is belangrijk voor onze huisdieren. Het geven van functionele hondensnacks is belangrijk en goed voor het gebit van je hond. Gebitsproblemen behoren tot de meest voorkomende medische aandoening bij volwassen honden. Het geven van een verantwoorde chew kan bijdragen aan de algehele mondhygiëne. Effectieve dagelijkse gebitsverzorging stimuleert een gezond gebit en een frisse adem. Gezonden tanden zijn erg belangrijk, want zonder een gezond gebit kan je hond niet het beste halen uit zijn of haar voeding. Onze Cerea® chews zijn speciaal ontworpen om bij te dragen aan een schoon en gezond gebit. Deze hondensnacks hebben een unieke textuur die een goede doorbloeding van het tandvlees stimuleert en helpt een slechte adem en de opbouw van tandsteen te voorkomen. Cerea® is vegetarisch en glutenvrij waarmee het een gezond alternatief is voor elke hond. Ook zijn deze hondensnacks gezond, lekker en vetarm. De smakelijke, vegetarische chews zijn er in vele vormen en maten, waarmee er voor elke hond een passende chew is. De Cerea Sea variaties op basis van algen, dragen bij om de adem van je hond te verfrissen. Naast de Cerea® snacks zijn de Dental D’light hondensnacks een gezonde traktatie op basis van zetmeel.

Ontdek de producten


NATUURLIJKE HONDENSNACKS

Geef je hond de smaak waar hij dol op is met onze 100% natuurlijke snacks. Voor een optimale kauwervaring zijn deze snacks gedroogd en licht gerookt. Help je hond zijn natuurlijke kauwbehoefte te bevredigen met deze eerlijke, smakelijke vleessnacks. Honden houden van de sterke geur en smaak van natuurlijke hondensnacks. Binnen ons assortiment hebben wij een breed aanbod van natuurlijke hondensnacks, zoals pensstaafjes, varkensoren en bullepezen. Alle snacks zijn gedroogd, 100% natuurlijk en vrij van toevoegingsmiddelen. Deze snacks zijn bovendien graanvrij, glutenvrij en hypoallergeen. Deze natuurlijke snacks zijn in diverse verpakkingsvariaties en maten verkrijgbaar, hetgeen zorgt voor een passend product voor elke hond. Voor honden met allergieën kunnen bijvoorbeeld eend, lam of paard snacks uitkomst bieden. Het kauwen op natuurlijke snacks zoals natuurlijke beenderen bevredigt het kauwinstinct van je hond. Alle hondenbotten zijn heerlijk onweerstaanbaar en helpen om je hond bezig te houden. Het complete assortiment van “Natural Dog Snacks” zijn pure hondensnacks die een voedzame traktatie zijn voor honden van alle leeftijden en grootten. De hondensnacks bieden een natuurlijke en volledige basis voor een actief en vitaal leven.

Ontdek de producten


HONDENSNACK SPECIALITEITEN

Hondensnacks zijn goed voor honden en honden houden van snacks. Een snack dient lekker, gezond en verantwoord te zijn. Je wilt het beste voor je viervoeter. Het geven van kauwproducten schept een band tussen huisdier en baasje. Een kauwproduct wordt gegeven als beloning, als trainingsmiddel, maar ook om verveling tegen te gaan. Ook als tussendoortje is het bijzonder geschikt. Naast de aandacht in de vorm van een extra knuffel staan honden te springen om een smakelijk tussendoortje. Wij voeren een breed assortiment aan snacks, chews en kauwproducten voor honden, waarmee er voor elke hond een ideale snack is. Het geven van hoogwaardige en verantwoorde snacks stimuleert een positief kauwgedrag. Onze hondensnacks zijn een lekkere, gezonde en verantwoorde toevoeging op de voeding van je hond. Breng variatie in de dagelijkse snackroutine van je hond met onder andere onze smakelijke worstjes of bekende kipsticks.

Ontdek de producten


TRAININGSNOEPJES & BELONINGSSNOEPJES

Eindeloos kauwplezier met onze trainingssnacks voor honden. Hondentrainers én honden zijn er dol op. Met hun sterke smaak en geur zijn onze trainer-snacks het ideale middel om de aandacht van je hond vast te houden. Ze zijn leuk om te geven en bij uitstek geschikt voor het belonen en versterken van goed gedrag. Voor onderweg en tijdens de training is het ideaal om kleine hondensnoepjes bij je te nemen. Deze trainingssnoepjes zijn eenvoudig te geven en ze zijn een snelle beloning voor tussendoor. Een beloningssnoepje is vaak een hondenkoekje of zacht snoepje. Onze smakelijke en hoogwaardige hondenkoekjes zijn een extra speciale beloning voor je trouwe viervoeter. Ze zijn gemaakt uit zuivere, gezonde ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en voedingswaarde. Ons semi-moist assortiment van hondensnoepjes bestaat uit een grote verscheidenheid aan vormen en smaken. Deze zachte beloningssnoepjes zijn er in diverse variaties zoals Mini Bones, Rolls en Jerkey Strips. Binnen ons assortiment hebben wij ook trainingssnoepjes ontwikkeld speciaal voor puppies. Onze Micro Trainers in diverse smaken zijn klein van formaat en hebben een sterke smaak en heerlijke geur. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan van gezonde en verantwoorde trainingssnoepjes om je hond te belonen. Er is voor elke hond een passende traktatie.

Ontdek de producten


RUNDERHUID HONDENSNACKS

Honden houden van kluiven en ons runderhuid is gemaakt voor echte kauwers. De populaire hondenkluif, gemaakt van runderhuid is een natuurlijk kauwproduct, dat de vorming van plak en tandsteen tegen gaat en bijdraagt aan een schoon, gezond gebit en een frisse adem. Tevens kan het kauwen op runderhuid hondensnacks een noodzakelijke stimulans bieden en stress verhelpen. Alle runderhuid kauwproducten gaan lang mee en staan garant voor urenlang speelplezier en vermaak voor je hond. Het kauwen op kauwsnacks is normaal, natuurlijk en noodzakelijk. Binnen ons assortiment runderhuid snacks zijn er vele vormen en maten, van geknoopte kluiven, geperste kluiven, sticks en schoenen tot en met ballen. Ook runderhuid kauwkluiven met bullepees of pens vulling zijn in ons assortiment aanwezig voor extra  afwisseling in de kauwroutine van je hond. Onze bekende Munchy staafjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en hebben een aantrekkelijke smaak voor je hond. De staafjes kunnen als geheel worden gegeven, maar zijn ook makkelijk te breken in kleine stukjes. Het ideale tussendoortje om je hond lekker te verwennen.

Ontdek de producten

GEZONDE HONDENSNACKS

Niet alle honden zijn hetzelfde, dus of je hond nu op dieet is en je hem helpt om gewicht te verliezen, of je hem gewoon in goede conditie wil houden, onze gezonde hondensnacks kunnen je hond helpen om een gezonde en gelukkige levensstijl te behouden. Zeg vaarwel tegen ongezonde maaltijden voor honden en verwelkom onze gezonde hondensnacks. Ga voor snacks en snoepjes die niet vol vetten, zout of suiker zitten en die geproduceerd zijn zonder kunstmatige conserveringsmiddelen of smaakstoffen, zodat niets tussen je hond en gezonde voeding in komt te staan. Onze natuurlijke Konijnenoren en eenvoudige kipfilets van ChickenD’light®, zonder toevoegingen, zijn een geweldige gezonde snack. Deze snacks zijn zacht voor de maag en bevatten alle voedingsstoffen die je hond nodig heeft voor een gezond leven. Kies uit recepten die gericht zijn op specifieke speciale behoeften en je weet gewoon dat je hond alles krijgt wat hij nodig heeft om op zijn best te zijn. Onze WILD hondensnacks bevatten natuurlijke dierlijke eiwitten van topkwaliteit uit bronnen als runds-en lamsvlees, konijn en kalkoen, die zeer voedzaam zijn en een uitstekende smaak hebben voor je trouwe viervoeter. Echt gezonde hondensnacks als de Fish D’light Skin combineren de uitstekende voedzaamheid en sterke smaak die je hond verdient. Denk eraan om deze snacks met mate te geven, ook al zijn ze gezond. We houden allemaal van onze honden, maar hondenvoeding en hondensnacks zijn niet de enige manier om je huisdier gezond en gelukkig te houden. Geef je lieve hond veel aandacht en beweging om hem actief en sociaal te helpen blijven.

Kip en vis hondensnacks

Honden zijn dol op kip! Antos ChickenD’Light®, gemaakt van 100% kip, is een verantwoorde en vooral lekkere beloning voor honden. Kipfilet is een smakelijke, vetarme traktatie voor je hond. Deze snacks zijn 100% natuurlijk, gemaakt van de beste ingrediënten en bevatten hoogwaardige eiwitten. Ze zijn ideaal voor tussendoor of als beloning. Er zijn vele variaties verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen waarbij aan een aantal producten ingrediënten zijn toegevoegd zoals kaas, rijst, calcium en runderhuid. Dit geeft een extra afwisseling aan de snack routine van je hond. Naast het bekende ChickenD’light® assortiment, hebben wij een aantal kipvariaties ontwikkeld die zachter van structuur zijn onder de naam Antos Gold. Deze zijn even zo lekker en gezond. De kipsnacks zijn glutenvrij, suikervrij en vrij van toevoegingsmiddelen. Daarnaast houden honden van vis! Vissnacks bevat hoogwaardige, licht verteerbare eiwitten. Vis heeft een aangename smaak en geur waar honden dol op zijn. Onze 100% natuurlijke vissnacks zijn perfect als gezonde beloning voor honden. Ze zijn bovendien rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren. Deze snacks zijn een perfecte beloning tijdens het trainen, om je hond te verwennen of als aanvulling op de voeding van je hond.

Kip en vis hondensnacks
Gebitsverzorgende & vegetarische hondensnacks

Gebitsverzorgende & vegetarische hondensnacks

Tandverzorging is belangrijk voor onze huisdieren. Het geven van functionele hondensnacks is belangrijk en goed voor het gebit van je hond. Gebitsproblemen behoren tot de meest voorkomende medische aandoening bij volwassen honden. Het geven van een verantwoorde chew kan bijdragen aan de algehele mondhygiëne. Effectieve dagelijkse gebitsverzorging stimuleert een gezond gebit en een frisse adem. Gezonden tanden zijn erg belangrijk, want zonder een gezond gebit kan je hond niet het beste halen uit zijn of haar voeding. Onze Cerea® chews zijn speciaal ontworpen om bij te dragen aan een schoon en gezond gebit. Deze hondensnacks hebben een unieke textuur die een goede doorbloeding van het tandvlees stimuleert en helpt een slechte adem en de opbouw van tandsteen te voorkomen. Cerea® is vegetarisch en glutenvrij waarmee het een gezond alternatief is voor elke hond. Ook zijn deze hondensnacks gezond, lekker en vetarm. De smakelijke, vegetarische chews zijn er in vele vormen en maten, waarmee er voor elke hond een passende chew is. De Cerea® Sea variaties op basis van algen, dragen bij om de adem van je hond te verfrissen. Naast de Cerea® snacks zijn de Dental D’light hondensnacks een gezonde traktatie op basis van zetmeel.

Natuurlijke hondensnacks

Geef je hond de smaak waar hij dol op is met onze 100% natuurlijke snacks. Voor een optimale kauwervaring zijn deze snacks gedroogd en licht gerookt. Help je hond zijn natuurlijke kauwbehoefte te bevredigen met deze eerlijke, smakelijke vleessnacks. Honden houden van de sterke geur en smaak van natuurlijke hondensnacks. Binnen ons assortiment hebben wij een breed aanbod van natuurlijke hondensnacks, zoals pensstaafjes, varkensoren en bullepezen. Alle snacks zijn gedroogd, 100% natuurlijk en vrij van toevoegingsmiddelen. Deze snacks zijn bovendien graanvrij, glutenvrij en hypoallergeen. Deze natuurlijke snacks zijn in diverse verpakkingsvariaties en maten verkrijgbaar, hetgeen zorgt voor een passend product voor elke hond. Voor honden met allergieën kunnen bijvoorbeeld eend, lam of paard snacks uitkomst bieden. Het kauwen op natuurlijke snacks zoals natuurlijke beenderen bevredigt het kauwinstinct van je hond. Alle hondenbotten zijn heerlijk onweerstaanbaar en helpen om je hond bezig te houden. Het complete assortiment van “Natural Dog Snacks” zijn pure hondensnacks die een voedzame traktatie zijn voor honden van alle leeftijden en grootten. De hondensnacks bieden een natuurlijke en volledige basis voor een actief en vitaal leven.

 

Natuurlijke hondensnacks
Hondensnack Specialiteiten

Hondensnack Specialiteiten

Hondensnacks zijn goed voor honden en honden houden van snacks. Een snack dient lekker, gezond en verantwoord te zijn. Je wilt het beste voor je viervoeter. Het geven van kauwproducten schept een band tussen huisdier en baasje. Een kauwproduct wordt gegeven als beloning, als trainingsmiddel, maar ook om verveling tegen te gaan. Ook als tussendoortje is het bijzonder geschikt. Naast de aandacht in de vorm van een extra knuffel staan honden te springen om een smakelijk tussendoortje. Wij voeren een breed assortiment aan snacks, chews en kauwproducten voor honden, waarmee er voor elke hond een ideale snack is. Het geven van hoogwaardige en verantwoorde snacks stimuleert een positief kauwgedrag. Onze hondensnacks zijn een lekkere, gezonde en verantwoorde toevoeging op de voeding van je hond. Breng variatie in de dagelijkse snackroutine van je hond met onder andere onze smakelijke worstjes of bekende kipsticks.

Trainingsnoepjes & beloningssnoepjes

Eindeloos kauwplezier met onze trainingssnacks voor honden. Hondentrainers én honden zijn er dol op. Met hun sterke smaak en geur zijn onze trainer-snacks het ideale middel om de aandacht van je hond vast te houden. Ze zijn leuk om te geven en bij uitstek geschikt voor het belonen en versterken van goed gedrag. Voor onderweg en tijdens de training is het ideaal om kleine hondensnoepjes bij je te nemen. Deze trainingssnoepjes zijn eenvoudig te geven en ze zijn een snelle beloning voor tussendoor. Een beloningssnoepje is vaak een hondenkoekje of zacht snoepje. Onze smakelijke en hoogwaardige hondenkoekjes zijn een extra speciale beloning voor je trouwe viervoeter. Ze zijn gemaakt uit zuivere, gezonde ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en voedingswaarde. Ons semi-moist assortiment van hondensnoepjes bestaat uit een grote verscheidenheid aan vormen en smaken. Deze zachte beloningssnoepjes zijn er in diverse variaties zoals Mini Bones, Rolls en Jerkey Strips. Binnen ons assortiment hebben wij ook trainingssnoepjes ontwikkeld speciaal voor puppies. Onze Micro Trainers in diverse smaken zijn klein van formaat en hebben een sterke smaak en heerlijke geur. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan van gezonde en verantwoorde trainingssnoepjes om je hond te belonen. Er is voor elke hond een passende traktatie.

 

Trainingsnoepjes & beloningssnoepjes
Volg ons
Hulp nodig?
Bij Antos doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze koekjes de beste zijn. Om ervoor te zorgen dat onze website net zo goed is, gebruiken we cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.