Productkenmerken
Productspecificatie
Voedingsadvies

Snacks

  • Gebitsverzorgend
  • Trainers
  • Vitaminen & Mineralen

Speciaal Dieet

  • Suikervrij

Smaak

  • Kip
DISCLAIMER
Hoewel we er alles aan hebben gedaan om te zorgen dat de informatie accuraat is, raden we u aan om altijd de productetiketten en verpakking voor gebruik te controleren. De producten en hun ingrediėnten kunnen veranderen. Hoewel deze informatie regelmatig wordt bijgewerkt, accepteert Antos geen enkele aansprakelijkheid voor incorrecte informatie. Deze data wordt alleen verstrekt voor persoonlijk gebruik.
Samenstelling
Granen, plantaardige bijproducten (0.4% cichorei inuline), vlees en dierlijke bijproducten (6% gevogelte), mineralen (2.3% tetranatriumpyrofosfaat), oliėn en vetten (0.1% omega-3-olie-poeder)
Analytische Bestanddelen
Ruw eiwit 13.0%
Ruw vet 2.5%
Ruwe celstof 1.7%
Ruwe as 7.5%
Vochtgehalte 19.0%
Toevoegingsmiddelen
Conserveermiddelen. Nutritionele toevoegingsmiddelen/kg: vitamine D3 200 IE, vitamine E 15 mg, biotine 20 µg
Aanbevolen als snack voor honden. Verwen je hond op een verantwoordelijke manier en kies snacks die zijn aanbevolen voor de grootte van je hond. Honden 6-10 kg (S): 0,5 stuks per dag. 11-25 kg (M): 1 stuks per dag. 26-35 kg (L): 1,5 stuks per dag. Verdeel in kleine stukjes voor kleine honden. Ter bescherming van je huisdieren, let op je hond als je hem of haar iets lekkers geeft. Zorg altijd voor vers water. Op een koele, droge plaats bewaren. Dit product is een snack en niet bedoeld als maaltijd.

Levensfase
Puppy (tot 1 jaar), Volwassen (2-7 jaar), Senior (8+ jaar)
Puppy (tot 1 jaar) Volwassen (2-7 jaar) Senior (8+ jaar)

Dental Stars 7 stuks

Lach en laat je schitterende tanden zien! Dental Stars hondenlekkernijen zijn niet alleen smaakvolle lekkernijen maar ze ondersteunen ook betere orale verzorging voor je viervoeter. Deze sticks hebben een textuur die helpen tandplak te beheersen, tandsteen te verminderen en de adem van je hond te verfrissen.
Artikelnr: 20467

Belangrijkste voordelen

  • Trainers
  • Vitaminen & Mineralen
  • Suikervrij
Contact opnemen Productadvies Klant worden?
We love making new friends
Elke dag een nieuwe snack, chew of treat. Wij zien onze klanten graag.
Deel je foto' s met #antosnl en tag ze met @antosnl om hier geplaatst te worden.
Bij Antos doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze koekjes de beste zijn. Om ervoor te zorgen dat onze website net zo goed is, gebruiken we cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.