Productkenmerken
Productspecificatie
Voedingsadvies

Snacks

  • Vitaminen & Mineralen

Speciaal Dieet

  • Glutenvrij
  • Suikervrij

Smaak

  • Kip
DISCLAIMER
Hoewel we er alles aan hebben gedaan om te zorgen dat de informatie accuraat is, raden we u aan om altijd de productetiketten en verpakking voor gebruik te controleren. De producten en hun ingrediŰnten kunnen veranderen. Hoewel deze informatie regelmatig wordt bijgewerkt, accepteert Antos geen enkele aansprakelijkheid voor incorrecte informatie. Deze data wordt alleen verstrekt voor persoonlijk gebruik.
Samenstelling
Erwtenzetmeel, zoete aardappelzetmeel, kip, plantaardige glycerine, cranberry, pepermuntolie (0.5%), lijnzaadolie (0.5%)
Analytische Bestanddelen
Ruw eiwit 5.0%
Ruw vet 0.5%
Ruwe celstof 1.5%
Ruwe as 8.0%
Vochtgehalte 16.0%
Toevoegingsmiddelen
Conserveermiddelen en kleurstoffen
Aanbevolen als snack voor honden. Verwen je hond op een verantwoordelijke manier en kies snacks die zijn aanbevolen voor de grootte van je hond. Ter bescherming van je huisdieren, let op je hond als je hem of haar iets lekkers geeft. Zorg altijd voor vers water. Op een koele, droge plaats bewaren.

Levensfase
Volwassen (2-7 jaar), Senior (8+ jaar)
Volwassen (2-7 jaar) Senior (8+ jaar)

Sweetieland Candy Cane 42 stuks

Onze Sweetieland Candy Cane behoren tot de vrolijkste pleziertjes die het leven te bieden heeft, pure verwennerij van de bovenste plank. Ze bieden je beste maatje een gezond alternatief voor runderhuid kauwsnacks. Terwijl hij op deze mini zuurstokken kauwt, help je hem om een gezond gebit te behouden, dus kijk toe hoe zijn feestdagen nog veel vrolijker worden.
Artikelnr: 20367

Belangrijkste voordelen

  • Glutenvrij
  • Suikervrij
  • Vitaminen & Mineralen
Stel een vraag Contact opnemen Productadvies Klant worden?
We love making new friends
Elke dag een nieuwe snack, chew of treat. Wij zien onze klanten graag.
Deel je foto' s met #antosnl en tag ze met @antosnl om hier geplaatst te worden.
Stel een vraag
Sweetieland Candy Cane 42 stuks Artikelnr: 20367
Ik geef toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken en accepteer het privacybeleid.
Bij Antos doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze koekjes de beste zijn. Om ervoor te zorgen dat onze website net zo goed is, gebruiken we cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.