string(1) "2" Chicken D'light Calcium 100 gr - Antos
Chicken D'light Calcium 100 gr

Chicken D'light Calcium 100 gr

Artikelnr: 20178
Onze Chicken D'light Calcium is een spannende, heerlijke traktatie om je hond blij en bezig te houden. Deze heerlijke traktaties zijn gemaakt van kippenborst en een calciumbot, wat ze onweerstaanbaar lekker maakt.

Productspecificatie

Samenstelling
Kip, calcium, glycerine
Analytische Bestanddelen
Ruw eiwit 11.5%
Ruw vet 1.3%
Ruwe celstof 0.3%
Ruwe as 2.9%
Vochtgehalte 11.2%
Productkenmerken

Snacks

  • 100% Natuurlijk
  • Gebitsverzorgend
  • Puppy’s

Speciaal Dieet

  • Glutenvrij
  • Graanvrij
  • Suikervrij

Smaak

  • Kip

Voedingsadvies

Aanbevolen als snack voor honden. Verwen je hond op een verantwoordelijke manier en kies snacks die zijn aanbevolen voor de grootte van je hond. Ter bescherming van je huisdieren, let op je hond als je hem of haar iets lekkers geeft. Zorg altijd voor vers water. Op een koele, droge plaats bewaren.
Productadvies
Klik hier voor een GLUTENVRIJ, GRAANVRIJ, HIGH-PROTEIN, PUPPY’S, SUIKERVRIJ of VEGETARISCH product.
Bekijk DISCLAIMER
Hoewel we er alles aan hebben gedaan om te zorgen dat de informatie accuraat is, raden we u aan om altijd de productetiketten en verpakking voor gebruik te controleren. De producten en hun ingrediënten kunnen veranderen. Hoewel deze informatie regelmatig wordt bijgewerkt, accepteert Antos geen enkele aansprakelijkheid voor incorrecte informatie. Deze data wordt alleen verstrekt voor persoonlijk gebruik.
Onze aanbevelingen voor u
Bij Antos doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze koekjes de beste zijn. Om ervoor te zorgen dat onze website net zo goed is, gebruiken we cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.