Top-rated snacks waar huisdieren dol op zijn

Top-rated snacks waar huisdieren dol op zijn

7 vertrouwde, favoriete producten

De beste hondensnacks en kattensnoepjes passen bij de gewoonten, grootte en bijzondere behoeften van je huisdier. Probeer onze favorieten eens uit als je op zoek bent naar een snack, kauwbot of snoepje waar je hond of kat voor naar je toe zal komen rennen! We geven je hieronder een lijstje van onze succesnummers.
1
Rolls Rund 20 stuks
Onze Rolls Rund hondenlekkernijen geven je hond de grote, zuivere, rundvleessmaak in elke strip. Je hond zal houden van de zachte en kauwbare lekkernijen die perfect zijn voor een snack op elk moment. Geef hem de vlezige goedheid waar hij van houdt!
Bekijk product , Bekijk meer SEMI-MOIST
Rolls Rund 20 stuks
2
Cerea Eurostar Small 12½ cm Assorti
Ondersteun de orale gezondheid van je kleine metgezel met de gebitsverzorgende kauwsnacks van Cerea Eurostar. Deze makkelijk te verteren, graan- en glutenvrije kauwsnacks zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten.
Bekijk product , Bekijk meer CEREA
Cerea Eurostar Small 12½ cm Assorti
3
Geperste Staaf 5" 15 mm
Beloon je geliefde vriend met de heerlijke smaak van Geperste Staaf hondensnacks. Je hond zal dol zijn op de sterke sticks, die gemaakt worden met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, voor een onweerstaanbare kauwsnack die gezond kauwen stimuleert.
Bekijk product , Bekijk meer THAILAND PREMIUM
Geperste Staaf 5" 15 mm
4
Chicken D'light Lollies 400 gr
Bevredig de natuurlijke kauwdrang van je hond met Chicken D'light Lollies. Deze smakelijke traktaties van runderhuid zijn rond echte kip gewikkeld voor een smaak waar je hond dol op is. Deze traktaties worden zeker een hit bij je thuis.
Bekijk product , Bekijk meer CHICKEN D'LIGHT
Chicken D'light Lollies 400 gr
5
Geperste Staaf 10" 20 mm
Geef je hondenvriend de kampioen van de kauwsnacks met onze Geperste Staaf kauwsnacks voor honden. Deze volledig natuurlijke kauwsnacks van hoge kwaliteit zijn ideaal voor alle honden die graag eens lekker willen knauwen. De beste keuze om je hond uren heerlijke kauwactiviteit te bieden!
Bekijk product , Bekijk meer THAILAND PREMIUM
Geperste Staaf 10" 20 mm
6
Varkensoor
Geef je hond een smakelijke kauwsnack die lang meegaat om zijn kauwbehoefte te stillen. De snack bestaat uit slechts één eenvoudig ingrediënt - Varkensoren, een echte hondenfavoriet! Speciaal gemaakt om kauwplezier te bieden en de vlezige smaak waar honden zo dol op zijn.
Bekijk product , Bekijk meer OREN
Varkensoor
7
Raw Hide White Roll 15 stuks
Geef de staart van je hond iets om voor te kwispelen met de Raw Hide White Roll. Deze heerlijke beloning wordt gemaakt met volledig natuurlijke runderhuid en de kauwsnacks zullen het tandvlees en de tanden van je hond gezond houden en zorgen voor sterke kaakspieren. Je hond zal het druk hebben met het genieten van deze beloning!
Bekijk product , Bekijk meer RAW HIDE WHITE
Raw Hide White Roll 15 stuks
Volg ons
Hulp nodig?
Bij Antos doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze koekjes de beste zijn. Om ervoor te zorgen dat onze website net zo goed is, gebruiken we cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.