string(1) "5" Bellow Vleesstick Lam 12 gr - Antos
Bellow Vleesstick Lam 12 gr

Bellow Vleesstick Lam 12 gr

Artikelnummer: 20452

Productspecificatie

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten (6% lam), granen, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suiker
Analytische Bestanddelen
Ruw eiwit 39.0%
Ruw vet 20.0%
Ruwe celstof 2.0%
Ruwe as 9.0%
Vochtgehalte 27.0%
Toevoegingsmiddelen
Conserveermiddelen en kleurstoffen. Nutritionele toevoegingsmiddelen/kg: vitamine D3 200 IE, vitamine E 15 mg, biotine 20 µg
Productkenmerken

Snacks

  • Soft Treats
  • Trainers
  • Vitaminen & Mineralen

Smaak

  • Lam

Voedingsadvies

Aanbevolen als snack voor honden. Verwen je hond op een verantwoordelijke manier en kies snacks die zijn aanbevolen voor de grootte van je hond. Honden < 8 kg: 1-2 stuks per dag. 9-15 kg: 2-3 stuks per dag. 16-30 kg: 3-4 stuks per dag. Verdeel in kleine stukjes voor kleine honden. Ter bescherming van je huisdieren, let op je hond als u hem of haar iets lekkers geeft. Zorg altijd voor vers water. Op een koele, droge plaats bewaren.
Productadvies
Klik hier voor een GLUTENVRIJ, GRAANVRIJ, HIGH-PROTEIN, PUPPY’S, SUIKERVRIJ of VEGETARISCH product.
Bekijk DISCLAIMER
Hoewel we er alles aan hebben gedaan om te zorgen dat de informatie accuraat is, raden we u aan om altijd de productetiketten en verpakking voor gebruik te controleren. De producten en hun ingrediënten kunnen veranderen. Hoewel deze informatie regelmatig wordt bijgewerkt, accepteert Antos geen enkele aansprakelijkheid voor incorrecte informatie. Deze data wordt alleen verstrekt voor persoonlijk gebruik.
Onze aanbevelingen voor u
Bij Antos doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze koekjes de beste zijn. Om ervoor te zorgen dat onze website net zo goed is, gebruiken we cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.