string(1) "4" Mergpijp Wit Pens - Antos

Mergpijp Wit Pens

Mergpijp Wit Pens is een wel heel aantrekkelijke hondensnack. De botten die lang meegaan bieden duurzaam kauwgenot voor de meer hartstochtelijke kauwer. De vlezige mergbeenderen zijn in de kern gevuld met een heerlijke vulling van pens.
Artikelnr: 20166
Bekijk grootteAntos Size

Belangrijkste voordelen

  • Glutenvrij
  • Suikervrij
  • Graanvrij
Productspecificatie
Productkenmerken

Speciaal Dieet

  • Glutenvrij
  • Graanvrij
  • Suikervrij

Smaak

  • Rund
Productspecificatie
Voedingsadvies
Samenstelling
Biscuit, olie, maļs, meel
Analytische Bestanddelen
Ruw eiwit 22.2%
Ruw vet 6.8%
Ruwe celstof 5.1%
Ruwe as 63.5%
Toevoegingsmiddelen
Smaak- en kleurstoffen
Voedingsadvies
Aanbevolen als snack voor honden. Omdat dit natuurlijke kauwsnacks zijn, kunnen de maten variėren. Verwen je hond op een verantwoordelijke manier en kies snacks die zijn aanbevolen voor de grootte van je hond. Ter bescherming van je huisdieren, let op je hond als je hem of haar iets lekkers geeft. Verwijder kleine of kapotte stukjes om verstikking te voorkomen. Zorg altijd voor vers water. Op een koele, droge plaats bewaren. Dit product is een snack en niet bedoeld als maaltijd. Niet voor menselijke consumptie.

Levensfase
Volwassen (2-7 jaar), Senior (8+ jaar)
Volwassen (2-7 jaar) Senior (8+ jaar)
Productadvies
Klik hier voor een GLUTENVRIJ, GRAANVRIJ, HIGH-PROTEIN, SUIKERVRIJ of VEGETARISCH product.
Bekijk DISCLAIMER
Hoewel we er alles aan hebben gedaan om te zorgen dat de informatie accuraat is, raden we u aan om altijd de productetiketten en verpakking voor gebruik te controleren. De producten en hun ingrediėnten kunnen veranderen. Hoewel deze informatie regelmatig wordt bijgewerkt, accepteert Antos geen enkele aansprakelijkheid voor incorrecte informatie. Deze data wordt alleen verstrekt voor persoonlijk gebruik.
We love making new friends
#ANTOSNL Elke dag een nieuwe snack, chew of treat. Wij zien onze klanten graag.
Deel je foto' s met #antosnl en tag ze met @antosnl om hier geplaatst te worden.
Volg ons
Hulp nodig?
Bij Antos doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze koekjes de beste zijn. Om ervoor te zorgen dat onze website net zo goed is, gebruiken we cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.