Productkenmerken
Productspecificatie
Voedingsadvies

Snacks

  • Gebitsverzorgend
  • Trainers
  • Vitaminen & Mineralen

Speciaal Dieet

  • Suikervrij

Smaak

  • Vis
DISCLAIMER
Hoewel we er alles aan hebben gedaan om te zorgen dat de informatie accuraat is, raden we u aan om altijd de productetiketten en verpakking voor gebruik te controleren. De producten en hun ingrediėnten kunnen veranderen. Hoewel deze informatie regelmatig wordt bijgewerkt, accepteert Antos geen enkele aansprakelijkheid voor incorrecte informatie. Deze data wordt alleen verstrekt voor persoonlijk gebruik.
Samenstelling
Granen, vlees en dierlijke bijproducten, vis en -bijproducten, oliėn en vetten, mineralen, plantaardige eiwitextracten, eieren en eiproducten, gist
Analytische Bestanddelen
Ruw eiwit 28.0%
Ruw vet 14.0%
Ruwe celstof 1.0%
Ruwe as 7.5%
Toevoegingsmiddelen
Antioxidanten. Nutritionele toevoegingsmiddelen/kg: vitamine A 12000 IE, vitamine D3 840 IE, vitamine E 120 mg
Bedoeld als traktatie voor je kat. Verwen je kat op een verantwoordelijke manier en kies lekkernijen die zijn aanbevolen voor de grootte van je kat. Ter bescherming van je kat, let op je huisdier wanneer je hem of haar een snack geeft. Zorg altijd voor vers drinkwater. Op een koele, droge plaats bewaren. Dit product is een snack en niet bedoeld als maaltijd.

Levensfase
Volwassen (2-7 jaar), Senior (8+ jaar)
Volwassen (2-7 jaar) Senior (8+ jaar)

Cat Treats Gizmo Dental Bites 50 gr

Deze knapperige snacks zijn special ontworpen om de tanden van je kat schoon te houden, door tandplak en tandsteen te verminderen. Cat Treats Gizmo snacks zitten vol heerlijke smaken waar je kat van houdt.
Artikelnr: 20571
Bekijk grootteAntos Size

Belangrijkste voordelen

  • Suikervrij
  • Gebitsverzorgend
  • Vitaminen & Mineralen
Meer informatie Productadvies Klant worden?
We love making new friends
Elke dag een nieuwe snack, chew of treat. Wij zien onze klanten graag.
Deel je foto' s met #antosnl en tag ze met @antosnl om hier geplaatst te worden.
Volg ons
Hulp nodig?
Bij Antos doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze koekjes de beste zijn. Om ervoor te zorgen dat onze website net zo goed is, gebruiken we cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.