string(1) "5" Kipsticks Lam/Rijst Klein - Antos
Kipsticks Lam/Rijst Klein

Kipsticks Lam/Rijst Klein

Artikelnr: 10176
Neem een pauze met Kipsticks Lam/Rijst. Je hond zal het heerlijk vinden om op deze lekkere sticks te kauwen. Deze sticks zitten boordevol smaak en hebben een korte lijst van ingrediënten met lamsvlees als eerste ingrediënt.

Productspecificatie

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten (min. 4% lam), granen, suiker, mineralen, plantaardige bijproducten
Analytische Bestanddelen
Ruw eiwit 29.0%
Ruw vet 6.0%
Ruwe celstof 3.0%
Ruwe as 5.5%
Vochtgehalte 18.0%
Productkenmerken

Snacks

  • 100% Natuurlijk
  • Vitaminen & Mineralen

Smaak

  • Lam

Voedingsadvies

Aanbevolen als snack voor honden. Verwen je hond op een verantwoordelijke manier en kies snacks die zijn aanbevolen voor de grootte van je hond. Ter bescherming van je huisdieren, let op je hond als je hem of haar iets lekkers geeft. Zorg altijd voor vers water. Op een koele, droge plaats bewaren.
Productadvies
Klik hier voor een GLUTENVRIJ, GRAANVRIJ, HIGH-PROTEIN, PUPPY’S, SUIKERVRIJ of VEGETARISCH product.
Bekijk DISCLAIMER
Hoewel we er alles aan hebben gedaan om te zorgen dat de informatie accuraat is, raden we u aan om altijd de productetiketten en verpakking voor gebruik te controleren. De producten en hun ingrediënten kunnen veranderen. Hoewel deze informatie regelmatig wordt bijgewerkt, accepteert Antos geen enkele aansprakelijkheid voor incorrecte informatie. Deze data wordt alleen verstrekt voor persoonlijk gebruik.
Onze aanbevelingen voor u
Bij Antos doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze koekjes de beste zijn. Om ervoor te zorgen dat onze website net zo goed is, gebruiken we cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.