string(1) "1" Cat Treats Lucky Kip&Kaas 50 gr - Antos
Cat Treats Lucky Kip&Kaas 50 gr

Cat Treats Lucky Kip&Kaas 50 gr

Artikelnr: 20572
Trakteer je kat op de vleessmaken waar hij of zij van houdt met onze Cat Treats Lucky. Deze heerlijke snacks zijn gemaakt met kip en kaas, en zelfs de meest kieskeurige eters zullen ervan smullen.

Productspecificatie

Samenstelling
Granen, vlees en dierlijke bijproducten (10% gevogelte), oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, vis en -bijproducten, melkproducten en bijproducten (4% kaaspoeder), mineralen
Analytische Bestanddelen
Ruw eiwit 31.0%
Ruw vet 20.0%
Ruwe celstof 1.5%
Ruwe as 6.0%
Toevoegingsmiddelen
Antioxidanten en kleurstoffen. Nutritionele toevoegingsmiddelen/kg: vitamine A 9.000 IE, vitamine D3 630 IE, vitamine E 90 mg, taurine 1000 mg
Productkenmerken

Snacks

  • Trainers
  • Vitaminen & Mineralen

Speciaal Dieet

  • Suikervrij

Smaak

  • Kaas
  • Kip
  • Vis

Voedingsadvies

Bedoeld als traktatie voor je kat. Verwen je kat op een verantwoordelijke manier en kies lekkernijen die zijn aanbevolen voor de grootte van je kat. Ter bescherming van je kat, let op je huisdier wanneer je hem of haar een snack geeft. Zorg altijd voor vers drinkwater. Op een koele, droge plaats bewaren. Dit product is een snack en niet bedoeld als maaltijd.
Productadvies
Klik hier voor een GLUTENVRIJ, GRAANVRIJ, HIGH-PROTEIN, PUPPY’S, SUIKERVRIJ of VEGETARISCH product.
Bekijk DISCLAIMER
Hoewel we er alles aan hebben gedaan om te zorgen dat de informatie accuraat is, raden we u aan om altijd de productetiketten en verpakking voor gebruik te controleren. De producten en hun ingrediënten kunnen veranderen. Hoewel deze informatie regelmatig wordt bijgewerkt, accepteert Antos geen enkele aansprakelijkheid voor incorrecte informatie. Deze data wordt alleen verstrekt voor persoonlijk gebruik.
Onze aanbevelingen voor u
Bij Antos doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze koekjes de beste zijn. Om ervoor te zorgen dat onze website net zo goed is, gebruiken we cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.