Runderhuid Kauwsnacks Alle honden zijn dol op kauwen, geef ze het allerbeste!
Runderhuid Kauwsnacks
Runderhuid is een natuurlijk kauwproduct, dat de vorming van plak en tandsteen tegen gaat, en bijdraagt aan een schoon, gezond gebit en een frisse adem. Het ideale product dat de natuurlijke drang tot kauwen van de hond bevredigt, en zo destructief gedrag kan verminderen. Runderhuid van de beste runderen ter wereld! Thailand Premium is gemaakt van de hoogste kwaliteit runderhuid, is 100% natuurlijk en vrij van chemische stoffen. Premium Hide is een zuivere, natuurlijke en volledig verteerbare chew voor honden. Deze kauwproducten gaan lang mee en staan garant voor urenlang speelplezier en vermaak voor de hond. Het weefsel is taai en sterk en het kauwen op de huid is een effectieve manier om tandsteen en plak te verwijderen van het gebit van je hond.
Runderhuid Kauwsnacks
Swingers Ontdek onze producten
Rumba's Knotted Bone Red 4½" 40-45 gr Rumba's Knotted Bone Red 4½" 40-45 gr 10901
Rumba's Knotted Bone Natural 4½" 40-45 gr Rumba's Knotted Bone Natural 4½" 40-45 gr 10903
ChaCha's Roll Red 10" 60-65 gr ChaCha's Roll Red 10" 60-65 gr 10913
ChaCha's Roll Brown 10" 60-65 gr ChaCha's Roll Brown 10" 60-65 gr 10914

SWINGERS

Deze natuurlijke kauwsnack bestaat uit slechts één ingrediënt en is rijk aan eiwitten, vetarm en licht verteerbaar. De grappige gedraaide vorm geeft je hond een extra geestelijke stimulans. ChaCha’s Roll Red 10” is leuk om op te kauwen en volledig verteerbaar. De natuurlijke kauwsnacks bevorderen een goede mondgezondheid tussen de poetsbeurten door omdat tandplak en tandsteen worden afgeschraapt terwijl je hond kauwt. Het biedt je hond een leuke en heerlijke beloning die barst van de smaak en die is gemaakt van de beste kwaliteitsingrediënten.
Bij Antos doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze koekjes de beste zijn. Om ervoor te zorgen dat onze website net zo goed is, gebruiken we cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.