Natuurlijke Hondensnacks Terug naar de natuur
Natuurlijke Hondensnacks
Geef je hond de smaak waar hij dol op is met deze 100% natuurlijke snacks. Voor een optimale kauwervaring zijn deze snacks gedroogd en licht gerookt. Help je hond zijn natuurlijke kauwbehoefte te bevredigen met deze eerlijke, smakelijke vleessnacks. Een breed assortiment hypoallergene snacks met een onweerstaanbaar aroma als pensstaven, oren en kophuid voor honden groot en klein. Een natuurlijke en volledige basis voor een actief en vitaal leven.
Natuurlijke Hondensnacks
Natuurlijke Beenderen Ontdek onze producten

NATUURLIJKE BEENDEREN

Kauwen kan de kaakspieren helpen versterken en het hondengebit en het tandvlees reinigen tijdens het kauwen. Bevredig het kauwinstinct van je hond en laat hem/haar kauwen op onze natuurlijke botten. Alle botten zijn heerlijk onweerstaanbaar en helpen tegen verveling en stress. Calcium Bone is hard en rijk aan calcium en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Deze runderbotten zijn de perfecte kauwsnack om je hond gelukkig te maken en bezig te houden. Mergpijp Wit Paté zijn blanke stukken dijbeen met een vleesmengsel als gezonde vulling. De lekkernijen verenigen de gebitsreinigende kwaliteiten van hard bot met de verrukkelijke smaak van echt vlees. Wanneer de hond erop kauwt, helpt de blanke buitenkant bij het reinigen van het gebit. Honden zijn dol op mergpijpen. Deze harde botten zijn gevuld met natuurlijk merg waardoor een ​​langdurige uitdaging voor je actieve kauwer is gegarandeerd. Met de hand gezaagd en met natuurlijk merg voor een volle, vleesachtige smaak waar honden gek op zijn. Met KnokkelbeenVleesmergpijp Heel en Half is er voor elke hond een geschikte lekkernij.
Volg ons
Hulp nodig?
Bij Antos doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze koekjes de beste zijn. Om ervoor te zorgen dat onze website net zo goed is, gebruiken we cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.