Natural Dog Snacks Back to nature
Natural Dog Snacks
Geef je hond de smaak waar hij dol op is met deze 100% natuurlijke snacks. Voor een optimale kauwervaring zijn deze snacks gedroogd en licht gerookt. Help je hond zijn natuurlijke kauwbehoefte te bevredigen met deze eerlijke, smakelijke vleessnacks. Een breed assortiment hypoallergene snacks met een onweerstaanbaar aroma als pensstaven, oren en kophuid voor honden groot en klein. Een natuurlijke en volledige basis voor een actief en vitaal leven.
Natural Dog Snacks
Kophuid Ontdek onze producten

KOPHUID

Alle honden moeten kauwen. Dat is een natuurlijk instinct. Heerlijke en verzadigende kauwsnacks met heerlijke, puur natuurlijke smaken die elke hond zeker zal waarderen. Runderkophuid is een volledig natuurlijke traktatie van 100% vlees en favoriet bij honden. Kophuid is van nature hard en is uitstekend geschikt om je hond bezig te houden omdat ze er lang op kunnen kauwen. De kauwproducten zijn glutenvrij, bevatten veel eiwitten en weinig vet wat ze een gezonde keus maakt voor alle honden. Runderkophuid is verkrijgbaar in diverse maten en varianten en dat maakt ze de ideale traktatie voor elke hond. De kleinere stukken zijn vooral geschikt voor kleinere honden en puppy's. Onze natuurlijke Kophuid Schaap is gemaakt van 100% schapenvlees. Schapenhuid is volledig natuurlijk en verteerbaar en bevat geen toevoegingen, gluten of graan. De knapperige textuur is bevorderlijk voor de gebitsgezondheid. Deze snacks bestaand uit één ingrediënt zijn perfect voor honden met een voedselallergie.
Bij Antos doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze koekjes de beste zijn. Om ervoor te zorgen dat onze website net zo goed is, gebruiken we cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.