Natuurlijke Hondensnacks Terug naar de natuur
Natuurlijke Hondensnacks
Geef je hond de smaak waar hij dol op is met deze 100% natuurlijke snacks. Voor een optimale kauwervaring zijn deze snacks gedroogd en licht gerookt. Help je hond zijn natuurlijke kauwbehoefte te bevredigen met deze eerlijke, smakelijke vleessnacks. Een breed assortiment hypoallergene snacks met een onweerstaanbaar aroma als pensstaven, oren en kophuid voor honden groot en klein. Een natuurlijke en volledige basis voor een actief en vitaal leven.
Natuurlijke Hondensnacks
Hoeven Ontdek onze producten

KALFSHOEVEN

Honden zullen Antos Kalfshoeven fantastisch vinden. Deze natuurlijke Hoeven van maar één ingrediënt zijn op maat gemaakt zodat ze er mooi en schoon uitzien, en geroosterd om lang van te genieten. Ze bevatten geen additieven, conserveermiddelen of kleurstoffen. Hoef Paté zijn een dubbel heerlijke traktatie, gemaakt van dezelfde natuurlijke kalfshoeven en gevuld met een lekkere vleesvulling. Een veilige, natuurlijke en verrukkelijke kauwsnack vol heerlijke smaken. Dit zijn kauwlekkernijen waar je hond blij van wordt en die hem/haar lekker lang bezig houden. Bovendien helpen ze effectief bij het reinigen van het gebit van je hond. Maak het dagritme van je hond wat spannender met hoogwaardige vleesproducten. Deze Hoef Schapenvet zijn zeer geschikt voor stoere kauwers en bevatten weinig vet en geen toevoegingen. De smakelijke vulling maakt deze kauwsnacks extra speciaal om je beste vriendje te verwennen. Deze 100% natuurlijke kauwsnacks zijn perfect om elke dag op te kauwen. 
Volg ons
Hulp nodig?
Bij Antos doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze koekjes de beste zijn. Om ervoor te zorgen dat onze website net zo goed is, gebruiken we cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.