Kattensnacks voor fijnproevers Lichten! Camera’s! Katten!
Kattensnacks voor fijnproevers
Traktaties voor elke kat en kitten! Vind een favoriet uit een verscheidenheid aan smakelijke opties. Van Cat Soft Sticks tot heerlijke Cat Treats met gezonde toegevoegde ingrediënten, wij bieden hoogwaardige traktaties waar katten van houden. Antos Cat Treats zijn een onweerstaanbare, kleurrijke mix van kattensnoepjes op vleesbasis, boordevol verleidelijke aroma’s, heerlijke smaken en aantrekkelijke texturen. Katten kunnen er heerlijk op kauwen, waarmee elk snoepje garant staat voor smaak en plezier. De snoepjes zijn een prachtige aanvulling op droogvoer en blikvoeding.
Kattensnacks voor fijnproevers
Kattensnacks Ontdek onze producten

KATTENSNACKS 

Populaire smaken kattensnacks zijn rundvlees, kip en hartige zalm. Er zijn zachte kattensnoepjes, krokante kattenknabbels en puur natuurlijke kattentraktaties. Poezelige pootjes komen enthousiast aangetrippeld voor de Cat Treats Flaked Kip. Natuurlijk is kip het belangrijkste ingrediënt in deze snack. De snoepjes hebben een prettige flakey textuur en zitten vol smaak. Als je kattenvriendje de smaak van kip en vis in één snack wel kan waarderen, geef je hem of haar de Cat Treats Ansjovis&Kip. De snacks zijn gemaakt van echte, herkenbare ingrediënten om de lekkere trek van je kat te stillen. Terwijl je kat geniet van de onweerstaanbare smaken en aroma’s, is het voor jou fijn om te weten dat je poezenbeest alle vitaminen en mineralen binnen krijgt die ze nodig heeft om haar gezondheid van snorhaar tot staart te ondersteunen. Cat Treats Gizmo zijn de beste traktaties voor katten die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken bij de tandheelkundige zorg. Deze hebben een unieke vorm en een krokante textuur die helpt om het gebit van je kat te reinigen. Er zitten ook vitamines in om de gezondheid van je kat te ondersteunen. Onze Cat Soft Sticks zijn gemaakt van echt vlees, katten zullen er gek op zijn! De zachte en delicate sticks zijn gemakkelijk te verdelen en te kauwen. In een verpakking zitten zes apart verpakte sticks voor maximale versheid. Puur natuurlijke kattenhapjes zoals PrimaDonna® zijn gemaakt van enkel twee ingrediënten (kip en vis). Daardoor zijn ze gemakkelijk verteerbaar en een heerlijke snack voor onze harige vriendjes. Deze glutenvrije traktaties kunnen een gezonde beloning zijn voor katten met een speciaal dieet. ​Onze culinair verantwoorde kattensnoepjes zijn zorgvuldig bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit. Ze zijn zo lekker dat zelfs de meest kieskeurige poes er dol op is! Open een verpakking en kijk hoe je kat binnen no-time bij haar bakje staat. Er zijn genoeg smaken en texturen om van elke snacktijd iets speciaals te maken.
Volg ons
Hulp nodig?
Bij Antos doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze koekjes de beste zijn. Om ervoor te zorgen dat onze website net zo goed is, gebruiken we cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer informatie over het gebruik van cookies op deze website.