Want hondensnacks zijn een lekkere en verstandige toevoeging aan het normale hondenvoer. Hondensnacks kunnen o.a. gegeven worden als beloning, om positief kauwgedrag te stimuleren of gewoon omdat je viervoeter zo lief is. Maar hondensnacks zijn net zo lekker en gezond.
Eerlijk is eerlijk... ... een hondensnack is geen hondenvoer
Scroll s.v.p. naar beneden
Kauwproducten scheppen een band tussen huisdier en baasje. Een kauwproduct wordt gegeven als beloning, als trainingsmiddel, maar ook om verveling te minimaliseren. Ook als tussendoortje is het bijzonder geschikt. Naast de aandacht in de vorm van een extra knuffel staan honden te springen om een smakelijk tussendoortje.
Bijkomend voordeel ... ... snacks en chews zijn goed voor honden
Scroll s.v.p. naar beneden
Het ideale kauwproduct voor honden bestaat uit de beste natuurlijke ingrediënten en bevat uitgebalanceerde voedingsstoffen. Ook speciale chews van geheel natuurlijke dierlijke oorsprong zijn breed aanwezig in het Antos-assortiment. Door de juiste samenstelling hebben de Antos-producten een hoge acceptatiewaarde die elke hond aanspreekt.
Verwennen mag gerust ... ... want elke hond moet verantwoord kauwen
Elke hond kauwt. Daarbij is een goed gebit belangrijk voor de gezondheid van de hond. Poetsen is de meest effectieve manier om het gebit van honden schoon te houden. Een goede chew stimuleert namelijk het kauwen, werkt gebitsverzorgend en reinigt het tandvlees.
Verwennen mag gerust ... ... want kauwen is belangrijk
Alleen het geven van voerbrokjes is niet voldoende. Kluiven en kauwstaven dragen bij aan een schoon, gezond gebit en een frisse adem. Daarnaast zijn er diverse andere chews in ons assortiment met ingrediënten die bijdragen aan de gebitsverzorging. Tevens zijn training treats uitermate geschikt om honden te belonen voor goed gedrag.
Verwennen mag gerust ... ... want snacks zijn een gezonde gewoonte
Ga je voor pensstaven, groot of klein? Kies je voor koekjes vegetarisch of met lamsvlees? Of ga je voor mini-bones zalm, kip of rund? Er is zoveel lekkers voor je hond waaruit je kunt kiezen!
De perfecte beloning ... ... is een enorme variatie aan Antos producten
Veel honden hebben hetzelfde probleem als hun baasje: overgewicht. In de productontwikkeling besteedt Antos daarom speciale aandacht aan gezondheid. Dat resulteert in een breed aanbod van verantwoorde alternatieven.
De perfecte beloning ... ... is een gezond snoepje
De Antos-producten voldoen aan alle vereisten voor voedselveiligheid zoals vastgelegd in EU-normen en lokale wetgeving. Zo beschikken we over een geavanceerd systeem voor tracking and tracing. Onze productverpakkingen bevatten heldere informatie voor de consument, onder meer over voedingswaarden en calorieën.
De perfecte beloning ... ... is veilig en verantwoord
De grote plus staat voor de goede natuurlijke dingen die in onze producten zitten, zoals: vitamine & mineralen, biotine voor een mooie vacht, gist voor een goede spijsvertering en calcium & fosfor voor de ontwikkeling van sterke botten en een gezond gebit.
Antos Snacks & Chews ... ... brengen heel veel goeds
Scroll s.v.p. naar beneden
Het smaakt écht lekker ... ... en is nog gezond ook
Inspiratie voor uw hond
Vul hier uw e-mailadres in en u ontvang binnen enkele minuten een nieuw wachtwoord:


Inloggen
Registreren
Ben je een professional, en wil je klant worden?

Registreer je door het invullen van het formulier op de contactpagina.