Want kattensnacks zijn een lekkere en verstandige toevoeging aan het normale kattenvoer. Kattensnacks kunnen o.a. gegeven worden als beloning, als aanvulling op een speciaal dieet of gewoon als pure verwennerij voor je lieve kat. Maar kattensnacks zijn net zo lekker, en gezond. Miauw!
Eerlijk is eerlijk... ... een kattensnack is geen kattenvoer
Scroll s.v.p. naar beneden
Kattensnoepjes scheppen een band tussen kat en kattenliefhebbers. De treats worden gegeven als beloning, als trainingsmiddel, maar ook om verveling te minimaliseren. Katten houden er van om met de treats te gaan spelen, wat aansluit op zijn/haar jachtinstinct. Ook als tussendoortje is het bijzonder geschikt, bijvoorbeeld als je kat netjes op de kattenbak gaat, of gewoon omdat hij/zij zo lief is.
Bijkomend voordeel ... ... treats zijn goed voor katten
Scroll s.v.p. naar beneden
De ideale kattensnack bestaat uit de beste ingrediënten en bevat uitgebalanceerde voedingsstoffen. Door de juiste samenstelling hebben de Antos-producten een hoge acceptatiewaarde die elke kat aanspreekt. Katten beleven veel speel-, eet, en ruikplezier met Antos Cat Treats.
Verwennen mag gerust ... ... want elke kat moet verantwoord kauwen
Daarvoor hebben wij producten ontwikkeld welke erg lekker zijn en tevens goed zijn voor onze harige vriendjes. Katten wassen zich graag en vaak, waarbij ze bij elke schoonmaakbeurt haar binnen krijgen. Deze haartjes zijn onverteerbaar en vormen een zogenaamde haarbal in de maag. Dit geeft aanleiding tot braken. Ambre rijk aan mout zorgt ervoor dat op natuurlijke wijze de ingeslikte haren probleemloos worden afgevoerd, voordat de haarballen zich kunnen vormen.
Verwennen mag gerust ... ... want kauwen is belangrijk
Cat Treats Minos is speciaal ontwikkeld voor katten die echt van vis houden. Deze treats zijn een welkome toevoeging op kattenvoer en bevatten een combinatie van levensnoodzakelijke vitaminen en vis. Deze zachte zalm treats zijn met zorg ontwikkeld, hebben een hoge acceptatie en zijn rijk aan koper. Ze zijn onweerstaanbaar en nog gezond ook.
Verwennen mag gerust ... ... want treats zijn een gezonde gewoonte
Ga je voor kattensticks, groot of klein? Kies je voor PrimaDonna op basis van kip en vis? Of ga je voor zalm treats à la Minos, Rosie of Simba? Er is zoveel lekkers voor je kat waaruit je kunt kiezen!
De perfecte beloning ... ... is een enorme variatie aan Antos producten
Onze katten treats zijn rijk aan goede voedingsstoffen waardoor ze bijdragen aan je kat zijn/haar gezondheid. Elk product met haar verleidelijke aroma's, aansprekende vormen en heerlijke smaken verleidt en prikkelt de zintuigen van je kat. Onze producten bevatten alles wat jouw lieveling van nature nodig heeft!
De perfecte beloning ... ... is een gezond snoepje
De Antos-producten voldoen aan alle vereisten voor voedselveiligheid, zoals vastgelegd in EU-normen en lokale wetgeving. Zo beschikken we over een geavanceerd systeem voor tracking and tracing. Onze productverpakkingen bevatten heldere informatie voor consumenten, onder meer over voedingswaarden en calorieën.
De perfecte beloning ... ... is veilig en verantwoord
De grote plus staat voor de goede dingen die in onze producten zitten, zoals: het onmisbare aminozuur taurine ter ondersteuning van het gezichtsvermogen en de hartfunctie en mineralen voor de ontwikkeling van sterke tanden en botten. Daarnaast vitaminen en mineralen voor de groei, levensvreugd en vitaliteit. Tevens is vers, schoon water een eerste levensbehoefte.
Antos Kattensnacks ... ... brengen heel veel goeds
Scroll s.v.p. naar beneden
Het smaakt écht lekker ... ... en is nog gezond ook
Inspiratie voor uw kat
Vul hier uw e-mailadres in en u ontvang binnen enkele minuten een nieuw wachtwoord:


Inloggen
Registreren
Ben je een professional, en wil je klant worden?

Registreer je door het invullen van het formulier op de contactpagina.